Een CV moet warmte afgeven...

Je mag misschien glimlachen bij het lezen van de titel. Een gezin dat de hulp van FT-Werken inriep deed dit niet. We vonden een CV-ketel op gas met een NL label. Een Belgische keuring is dan niet mogelijk. In Nederland is er immers een ander soort gas. Bovendien was de schouw niet correct aangesloten. Condens in de buis was het gevolg. En de ketel was bovendien slecht afgeregeld. Het gezin moest met een karige 19 graden tevreden zijn. FT-Werken corrigeerde de installatie en de aansluitingen en regelde vervolgens de ketel correct af. En het gezin mocht genieten van een behaaglijke warmte in huis.

Wij adviseren meestal om bestaande en verouderde verwarmingsinstallaties te vervangen door een nieuwe condenserende verwarmingsketel. Je verwarmingskosten dalen aanzienlijk en meestal is de investering op vijf jaar terugverdiend. FT-werken plaatst volgende merken met ondersteuning van de fabrikant: De Dietrich, Junkers, Wolf.

Tegenwoordig schrijft de wetgever een tweejaarlijks onderhoud voor. Wij adviseren echter, samen met de fabrikanten, jaarlijks een (klein) nazicht. Om er zeker van te zijn dat je op de juiste manier en tegen het hoogste rendement verwarmt.